Ragdoll - Massor med Ragdolls

Kul om Ragdoll

Roligt om Ragdoll

En hel del om djuraffärer som föder upp sjukdomsfria Ragdoll kan vara bra nöjsamt att skriva om vilket görs inom kort. Dessutom kommer det dyka upp skojig och dråplig fakta om Ragdoll och kattras på denna sida. Det är viktigt att ha rätt information om Ragdoll, kattungar, kattras.

Första Ragdollen i Världen

Första Ragdollen i Världen De första Ragdollkatterna avlades fram av Ann Baker i Riverside, Kalifornien, på 1960-talet.

Första Officiella Ragdoll

Första Officiella Ragdoll Ragdoll blev en officiell kattras i USA 1969

Första Svenska Ragdoll

Första Svenska Ragdoll Den första svenska ragdollen registrerades in 1992 och då var det totalt tre katter som inregistrerades.

Ragdoll är en stor katt

Ragdoll är en stor katt Ragdoll är en ovanligt stor kattras. En fullvuxen hane väger mellan sju och nio kilo och katten har kraftig kropp och nacke.

Populäraste kattrasen

Populäraste kattrasen Ragdoll har under många år varit Sveriges mest populära kattras med över 2000 inregistrerade katter under flera år.

Ragdoll är frisk

Ragdoll är frisk Ragdoll är en ganska ny kattras som var vildkatt tidigare och därför är den förhållandevis frisk. De vanligaste sjukdomarna är de som drabbar alla katter, njursvikt och en hjärtmuskelsjukdom.

Why They're Called Ragdolls

"Kittens Time Lapse" 50 days in 5 minutes

Ragdoll kitten

Meet My Ragdoll kitten


Allt intressant om Ragdoll

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om Ragdoll men också en del kul och lustiga saker gällande kattrasen Ragdoll och andra katter.Meny - Ragdoll
Till förstasidan på www.ragdoll.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter